Öppettider

Måndag-Onsdag:  17.00 – Kök: 21.00
Torsdag: 17.00- Kök 21.30
Fredag: 16.00 – Kök: 22.00
Lördag: 13.00 – Kök: 22.00
Söndag: 13.00 – Kök: 21.00

Á la carte

På Thali serverar vi veganska och vegetariska rätter från södra och norra Indien = Medelstark = Stark

Grill & Tandoori

17. Zaffrani Paneer (Nordindien)
185:-
Mangofylld grillad indisk färskost marinerad i yoghurt, saffran och
kardemumma. Serveras med en krämig tandoorisås och myntachutney. (KRAV)
18. Hara Bhara Kebab (Nordindien)
185:-
Klassisk indisk kebab gjord på blandade grönsaker, cashewnötter och indisk färskost, smaksatt med garam masala och mango. Serveras med en krämig tandoorisås och myntachutney.
19. Noor E Tofu (vegan)
185:-
Grillad tofu, zucchini, champinjon och paprika marinerade i sojayoghurt med röd chili, kardemumma och kockens egna kryddblandning. Serveras med en krämig kokossås.

Förrätter

1. Masala papad roll (vegan)
55:-
Papadums med en speciell fyllning gjord på lök, tomat, gurka, limejuice och koriander.
2. Samosa (vegan)
65:-
Hemlagade piroger fyllda med potatis, morot, fänkål, curryblad, chili, lök och gröna ärtor. Serveras med korianderchutney.
3. Paneer Tikki
69:-
Indiska kakor gjorda på riven indisk färskost, potatis, mynta, bockhornsklöver och ingefära. Serveras med myntachutney. (KRAV)
4. Tandoori Phool (vegan)
65:-
Grillad broccoli marinerad i sojayoghurt med ingefära, röd chili, fänkål och koriander. Serveras med korianderchutney. (KRAV)
Sambhar (vegan)
59:-
Soppa gjort på blandade grönsaker och linser med smak av tamarind.

Sidobeställningar

Naan
29:-
Vegan
Chilinaan
39:-
Vegan
Vitlöksnaan
39:-
Vegan
Ostnaan
39:-
Peshawari Naan
45:-
sött naan med nötter och kokos (vegan)
Aloo kulcha (vegan)
39:-
fyllt naan med potatis och kryddor
Papadums
29:-
Vegan
Raita
25:-
Katchumber
30:-
Vegan
Pickles & mango chutney
25:-
Vegan
Extra uttapam
30:-
Vegan
3 Badji
59:-
vegan

Varmrätter

5. Thali från södra Indien (vegan)
169:-
Tre olika rättersom serveras tillsammans med sambhar, uttapam, citronris och två olika chutneys–kokosnöt och tomat. (KRAV)
6. Thali från norra Indien
159:-
Tre olika rätter som serveras tillsammans med raita, bhaji, basmatiris och tomatchutney. (KRAV)
7Soja. Ambarsari Wadi
150:-
Soya stripes tillagade i Punjabstil med lök, tomat, paprika,ingefära, grön chili, garam masala, grädde och limejuice.
8Soya. Soya palak (vegan)
150:-
Sauterade soya strips med lök, vitlök, spiskummin, bockkhornsklöver, färsk spenat och kokosgrädde.

——–

7. Paneer Makhani
135:-
Krämig tomatgryta med indisk färskost, smaksatt med ingefära, vitlök och garam Masala. (KRAV)
8. Palak Paneer
150:-
Sauterad indisk färskost med vitlök, lök, spiskummin, bockhornsklöver, ingefära, färsk spenat och grädde. (KRAV)
8V. Tofu Palak (vegan)
135:-
Sauterad färsk tofu med vitlök, lök, spiskummin,ingefära, bockhornsklöver, färsk spenat och kokosgrädde.
9. Dosa, vada, sambhar (Sydindien, vegan)
185:-
Krispig indisk pannkaka samt en pocherad linskaka. Serveras med potatis-chat, sambhar och chutney.
10. Subz Biryani (Sydindien, går att få vegansk)
155:-
Långkok på grönsaker, basmatiris, saffran, mynta, sultanrussin, yoghurt och cashewnötter. Serveras med sambhar och raita.
11. Aloo Gobi (Nordindien, vegan)
135:-
Blomkål och potatis tillagad med lök, ingefära, chili och koriander. (KRAV)
12. Avial
145:-
Autentisk grönsakscurry från Kerala med lök, kanel, kokos och yoghurt.
13. Kashmiri Kofta
155:-
Sötpotatisbullar med aprikos och russin. Serveras i en krämig tomatsås smaksatt med bockhornsklöverblad.
13V. Kashmiri Kofta (vegan)
150:-
Sötpotatisbullar med aprikos och russin. Serveras i en krämig kokossås med tomat, senap och curryblad.
14. Subz Hi! Hi!
155:-
Grönsaksmix slungad med lök, vitlök, tomat och starka indiska kryddor, toppad med grädde och koriander.
15. Mutter Paneer
155:-
Hemlagad indisk färskost slungad med lök, tomat, mynta, bockhornsklöver, yoghurt och gröna ärtor. (KRAV)
16. Dahl (vegan)
125:-
Bön- eller linsgryta, välj mellan dagens från norra Indien eller södra Indien.

Efterrätter

Kulfi
69:-
Hemlagad indisk glass gjord på fikon, kardemumma och yoghurt. Serveras med mangosås och blandade bär.
Gulab Jamun
69:-
Friterade bollar gjorda på vetemjöl, mannagryn och mjölk, serveras med söt och krämig yoghurt (Shrikhand).
Vaniljglass
49:-
Vaniljglass serveras med choklad och kolasås.
1 chokladtryffel
29:-
Fråga gärna personalen vilka smaker vi har för tillfället.
2 chokladtryfflar
55:-
3 chokladtryfflar
79:-
Glass från Lejonet & Björnen 3 kulor
69:-
SORBET (Vegansk):
Citron, Hallon, Passion, Champagne, Lime & fläder och Mango
-------------
Jordgubb (eko), Lakrits, Sea salt caramel, Saffran & honung och kokos

Öppettider

Måndag-Onsdag:  17.00 – Kök: 21.00
Torsdag: 17.00- Kök 21.30
Fredag: 16.00 – Kök: 22.00
Lördag: 13.00 – Kök: 22.00
Söndag: 13.00 – Kök: 21.00

TRIPADVISOR

FACEBOOK

BOKA

BORD