Öppettider

Måndag-Onsdag:  17.00 – Kök: 21.00
Torsdag: 17.00- Kök 21.30
Fredag: 16.00 – Kök: 22.00
Lördag: 13.00 – Kök: 22.00
Söndag: 13.00 – Kök: 21.00

TAKE AWAY

På Thali serverar vi veganska och vegetariska rätter från södra och norra Indien = Medelstark = Stark

Alla våra rätter tillagas med ekologiska råvaror

1. Sambhar (vegan)
59:-
Soppa gjord på blandade grönsaker och linser med smak av tamarind.
2. Samosa (vegan)
65:-
Hemlagade piroger fyllda med potatis, morot, fänkål, curryblad, chili, lök och gröna ärtor. Serveras med korianderchutney.
3. Paneer Tikki
69:-
Indiska kakor gjorda på riven färskost, potatis, mynta, bockhornsklöver och ingefära. Serveras med myntachutney. (KRAV)
4. Tandoori Phool (vegan)
65:-
Grillad broccoli marinerad i sojayoghurt med ingefära, röd chili, fänkål och koriander. Serveras med korianderchutney. (KRAV)
5. Thali från södra Indien (vegan)
149:-
Tre olika rätters som serveras tillsammans med sambhar, uttapam, citronris och två olika chutneys – kokosnöt och tomat. (KRAV)
6. Thali från norra Indien
139:-
Tre olika rätter som serveras tillsammans med raita, bhaji, basmatiris och tomatchutney. (KRAV)
7. Paneer Makhani
120:-
Krämig tomatgryta med indisk färskost smaksatt med ingefära, vitlök och garam masala. (KRAV)
7Soya. Ambarsari Wadi
130:-
Soya stripes tillagade i Punjabstil med lök, tomat, paprika,ingefära, grön chili, garam masala, grädde och limejuice.
8. Palak Paneer
130-
Sauterad indisk färskost med vitlök, lök, kummin, bockhornsklöver, ingefära, färsk spenat och grädde. (KRAV)
8V. Tofu Palak (vegan)
130:-
Sauterad indisk tofu med vitlök, lök, kummin, bockhornsklöver, ingefära, färsk spenat och kokosgrädde. (KRAV)
8Soya. Soya palak (vegan)
130:-
Sauterade soya strips med lök, vitlök, spiskummin, bockkhornsklöver, färsk spenat och kokosgrädde.
9. Dosa, vada, sambhar (vegan)
165:-
Krispig indisk pannkaka samt en posherad lins - och riskaka. Serveras med potatis-chat, sambhar och chutney.
10. Subz Biryani - går att få vegansk
140:-
Långkok på grönsaker, basmatiris, saffran, mynta, sultanrussin, yoghurt och cashewnötter. Serveras med sambhar och raita.
11. Aloo Gobi (vegan)
125:-
Blomkål och potatis tillagad med lök, ingefära, chili och koriander. (KRAV)
12. Avial
135:-
Autentisk grönsakscurry från Kerala med lök, kanel, kokos och yoghurt.
13. Kashmiri Kofta
145:-
Sötpotatisbullar med aprikos och russin. Serveras i krämig tomatsås smaksatt med bockhornsklöverblad.
13V. Kashmiri Kofta (vegan)
145:-
Sötpotatisbullar med aprikos och russin. Serveras i en krämig kokossås med tomat, senap och curryblad.
14. Subz Hi! Hi!
145:-
Grönsaksmix slungad med med lök, vitlök, tomat och starka indiska kryddor, toppad med grädde och koriander.
15. Mutter Paneer
145:-
Hemlagad indisk färskost slungad med lök, tomat, mynta, bockhorsklöver, yoghurt och gröna ärtor. (KRAV)
16. Dahl (vegan)
110:-
Dagens lins- eller böngryta.
17. Zaffrani Paneer
170:-
Mangofylld indisk färskost marinerad i yoghurt, saffran och kardemumma. Serveras med en krämig tandoorisås och myntachutney. (KRAV)
18 . Hara Bhara Kebab
170:-
Klassisk kebab gjord på blandade grönsaker, cashewnötter och indisk färskost. Smaksatt med garam masala och mango.
19. Noor E Tofu (vegan)
170:-
Grillad tofu, zucchini, champinjon och paprika marinerade i sojayoghurt med röd chili, kardemumma och kockens egna kryddblandning. Serveras med en krämig kokossås.

Tillbehör

Naan (vegan)
25:-
Chilinaan (vegan)
29:-
Vitlöksnaan (vegan)
29:-
Ostnaan
29:-
Peshawari naan (vegan)
35:-
Aloo kulcha (vegan)
35-
Papadum (vegan)
25:-
Raita
20:-
Katchumber (vegan)
25:-
Pickles & chutney (vegan)
20:-

Glass från Lejonet & Björnen

0.5 liter, finns i smakerna:
55:-
Citronsorbet, Hallonsorbet passionsorbet, Lime & flädersorbet, mangosorbet och champagnesorbet. Samt Jordgubb (EKO), Lakrits, Kokos, Sea salt caramel, Saffran & honung

Öppettider

Måndag-Onsdag:  17.00 – Kök: 21.00
Torsdag: 17.00- Kök 21.30
Fredag: 16.00 – Kök: 22.00
Lördag: 13.00 – Kök: 22.00
Söndag: 13.00 – Kök: 21.00

TRIPADVISOR

FACEBOOK

BOKA

BORD