Sommar Öppettider

Måndag-Onsdag:  17.00 – Kök: 21.00
Torsdag: 17.00- Kök 21.30
Fredag: 17.00- Kök: 21.30
Lördag: 17.00- Kök: 21.30
Söndag: 17.00- Kök: 21.00.

Á la carte

På Thali serverar vi veganska och vegetariska rätter från södra och norra Indien = Medelstark = Stark

Förrätter

1. Masala papad roll (vegan)
65:-
Papadums med en speciell fyllning gjord på lök*, tomat*, gurka*, limejuice och koriander.
(*KRAV)
2. Samosa (vegan)
69:-
Hemlagade piroger fyllda med potatis, morot, fänkål, curryblad, chili, lök och gröna ärtor. Serveras med korianderchutney.
3. Paneer Tikki
75:-
Indiska kakor gjorda på riven indisk färskost, potatis*, mynta*, bockhornsklöver och ingefära. Serveras med myntachutney. (*KRAV)
4. Tandoori Phool (vegan)
69:-
Grillad broccoli* marinerad i sojayoghurt* med ingefära*, röd chili, fänkål och koriander. Serveras med korianderchutney. (*KRAV)
Sambhar (vegan)
65:-
Soppa gjort på blandade grönsaker* och linser med smak av tamarind.
(*KRAV)

Varmrätter

5. Thali från södra Indien (Vegan)
179:-
Tre olika rätter som serveras tillsammans med sambhar, uttapam, citronris och två olika chutneys–kokosnöt och tomat. (ALLA GRÖNSAKER ÄR EKOLOGISKA)
6. Thali från norra Indien
169:-
Tre olika rätter som serveras tillsammans med raita, bhaji, basmatiris och tomatchutney. (ALLA GRÖNSAKER ÄR EKOLOGISKA)
7. Paneer Makhani
145:-
Krämig tomatgryta* med indisk färskost, smaksatt med ingefära*, vitlök* och garam masala. (*KRAV)
7SOY. Ambarsadi Wadi
159:-
Soya stripes tillagade i Punjabstil med lök*, tomat*, paprika*, ingefära*, grön chili, garam masala, grädde och limejuice. (*KRAV)
8. Palak Paneer
159:-
Sauterad indisk färskost med vitlök*, lök*, spiskummin, bockhornsklöver, ingefära*, färsk spenat* och grädde. (*KRAV)
8V. Tofu Palak (vegan)
159:-
Sauterad färsk tofu med vitlök*, lök*, spiskummin,ingefära*, bockhornsklöver, färsk spenat* och kokosgrädde. (*KRAV)
8Soy. Soya Palak (vegan)
159:-
Sauterade soya strips med lök*, vitlök*, spiskummin, ingefära*, bockkhornsklöver, färsk spenat* och kokosgrädde. (*KRAV)
9. Dosa, vada, sambhar (Sydindien, vegan)
195:-
Krispig indisk pannkaka samt en pocherad linskaka. Serveras med potatis*-chat, sambhar och chutney. (*KRAV)
10. Subz Biryani (Sydindien, går att få vegansk)
165:-
Långkok på grönsaker*, basmatiris, saffran, mynta, sultanrussin, yoghurt* och cashewnötter. Serveras med sambhar och raita.
(*KRAV)
11. Aloo Gobi (Nordindien, vegan)
159:-
Blomkål* och potatis* tillagad med lök*, ingefära*, chili och koriander. (*KRAV)
12. Avial
159:-
Autentisk grönsaks*curry från Kerala med lök*, kanel, kokos och yoghurt*.
(*KRAV)
13. Kashmiri Kofta
159:-
Sötpotatisbullar med aprikos och russin. Serveras i en krämig tomatsås* smaksatt med bockhornsklöverblad.
(*KRAV)
13V. Kashmiri Kofta (vegan)
159:-
Sötpotatisbullar med aprikos och russin. Serveras i en krämig kokossås med tomat*, senap och curryblad.
(*KRAV)
14. Subz Hi! Hi!
159:-
Grönsaksmix* slungad med lök*, vitlök*, tomat* och starka indiska kryddor, toppad med grädde och koriander.
(*KRAV)
15. Mutter Paneer
159:-
Hemlagad indisk färskost slungad med lök*, tomat*, mynta*, bockhornsklöver, yoghurt* och gröna ärtor*. (*KRAV)
16. Dahl (vegan)
125:-
Bön- eller linsgryta, välj mellan dagens från norra Indien eller södra Indien.

Grill & Tandoori

17. Zaffrani Paneer (Nordindien)
195:-
Mangofylld grillad indisk färskost marinerad i yoghurt*, saffran och
kardemumma. Serveras med en krämig tandoorisås och myntachutney. (*KRAV)
18. Hara Bhara Kebab (Nordindien)
195:-
Klassisk indisk kebab gjord på blandade grönsaker*, cashewnötter och indisk färskost, smaksatt med garam masala och mango. Serveras med en krämig tandoorisås och myntachutney.
(*KRAV)
19. Noor E Tofu (vegan)
195:-
Grillad tofu, zucchini*, champinjon* och paprika* marinerade i sojayoghurt* med röd chili, kardemumma och kockens egna kryddblandning. Serveras med en krämig kokossås. (*KRAV)

Sidobeställningar

Naan
29:-
Vegan
Chilinaan
39:-
Vegan
Vitlöksnaan
39:-
Vegan
Ostnaan
39:-
Peshawari Naan
45:-
sött naan med nötter och kokos (vegan)
Aloo kulcha (vegan)
39:-
fyllt naan med potatis och kryddor
Papadums
29:-
Vegan
Raita
25:-
Katchumber
30:-
Vegan
Pickles & mango chutney
25:-
Vegan
Extra uttapam
30:-
Vegan
3 Badji
59:-
vegan

Efterrätter

Kulfi
69:-
Hemlagad indisk glass gjord på fikon, kardemumma och yoghurt. Serveras med mangosås och blandade bär.
Gulab Jamun
69:-
Friterade bollar gjorda på vetemjöl, mannagryn och mjölk, serveras med söt och krämig yoghurt (Shrikhand).
Vaniljglass
49:-
Vaniljglass serveras med choklad och kolasås.
1 chokladtryffel
29:-
Fråga gärna personalen vilka smaker vi har för tillfället.
2 chokladtryfflar
55:-
3 chokladtryfflar
79:-
Glass från Lejonet & Björnen 3 kulor
69:-
SORBET (Vegansk):
Citron, Hallon, Passion, Champagne, Lime & fläder och Mango
-------------
Jordgubb (eko), Lakrits, Sea salt caramel, Saffran & honung och kokos

Sommar Öppettider

Måndag-Onsdag:  17.00 – Kök: 21.00
Torsdag: 17.00- Kök 21.30
Fredag: 17.00- Kök: 21.30
Lördag: 17.00- Kök: 21.30
Söndag: 17.00- Kök: 21.00.

TRIPADVISOR

FACEBOOK

BOKA

BORD